Јен Лада Био: ЕСПН, каријера, нето вредност, плата и супруг

Јен Лада Био: ЕСПН, каријера, нето вредност, плата и супруг

Јен Лада ради као репортерка и водитељка ЕСПН-а од 2015. Има нето вредност од 2 милиона долара и плату од 200.000 долара годишње.